Audio by title srna_u_izgubljenom_raju

Срна у изгубљеном рају

88:46 минута (15.24 МБ)

Поводом празника Благовијести, на који се родио и упокојио Свети отац наш Ава Јустин Ћелијски и Врањски, из архиве Радио Светигоре, доносимо емисију "Срна у изгубљеном рају" у којој смо имали велики благослов и радост да нам о свом духовном оцу Преподобном ави Јустину говори Високопреосвећени Митрополит Г. Амфилохије, а са његовим благословом доносимо и, текст аве Јустина "Плава птица".

Срна у изгубљеном рају

Tagged:
129:13 минута (22.18 МБ)

Поводом годишњице преноса моштију Преподобног аве Јустина Ћелијског и Врањског који се десио 14. јуна 2014. године када су Свете мошти Светог аве пренијете из његовог гробаи положене у кивот у манастирској цркви, из архиве Радио "Светигоре" емитујемо емисију "Срна у изгубљеном рају" и комплетан запис са тог догађаја који је припремила Слободанка Грдинић.

Катедра: "Срна у изгубљеном рају"

Tagged:
129:04 минута (18.48 МБ)

У вечерашњој емисији, из архиве нашег Радија, доносимо емисију "Срна у изгубљеном рају" и тонски запис са преноса моштију оца нашег Светог аве Јустина Ћелијског и Врањског.

Манастир Ћелије Ваљевске био је 14. јуна љета Господњег 2014. на празник Преподобног Аве Јустина Ћелијског и Врањског и Светог мученика Јустина Философа, центар Србије, центар Православља, центар цијеле Васељене.

Mошти апостола нашег народа, Светог Aве Јустина новог Ћелијског пренијете су два дана раније из његовог Светог гроба и положене у кивот.