Audio by title donatorsko_vece_u_baru

Донаторско вече за градњу Саборног храма Светог Јована Владимира у Бару

Tagged:
23:55 минута (4.11 МБ)

У Бару је у четвртак 25. јуна одржано Донаторско вече на коме су прикупљена значајна средства за градњу Саборног храма Светог Јована Владимира у овом граду. Донаторској вечери присуствовао је и поздравио окупљене Његово Високопреосвештенство Архиепископ Цетињски Митрополит Црногорско - приморски Г. Амфилохије а говорио је, између осталих и протонеимар храма г. Момчило Станојевић. О томе говори парох Барски свештеник Јован Пламенац главни уредник Радио Светигоре.

Донаторско вече за градњу Саборног храма Светог Јована Владимира у Бару

30:18 минута (5.21 МБ)

У Бару је у недјељу 27. децембра одржано, треће по реду, донаторско вече за прикупљање средстава за градњу Саборног храма Светог Јована Владимира. Окупљене је благословио Његово Високопреосвештенство Архиепископ Цетињски Митрополит црногорско - приморски Г. Амфилохије Мјестобљуститељ Трона патријарарха српских, о градњи храма говорио је протомајстор Момчило Станојевић а како је протекло синошње донаторско вече говори нам наш главни уредник свештеник Јован Пламенац секретар Одбора за гардњу храма Светог Јована Владимира.

Одбор за изградњу Саборног храма Светог Јована Владимира 16. септембра организује донаторско вече у Бару

38:20 минута (5.49 МБ)

Одбор за изградњу Саборног храма Светог Јована Владимира 16. септембра ове године организује донаторско вече у Бару. Тим поводом директор градње и потпредсједник Одбора за изградњу храма у Бару протомајстор Момчило Станојевић и секретар овог Одбора свештеник Јован Пламенац гостовали су у емисији Милана Вујовића „Променада“ на Радио Бару.

Донаторско вече у Бару

29:31 минута (5.07 МБ)

У четвртак 16. септембра у Бару је одржана четврта донаторска вече за градњу храма Светог Јована Владимира у Бару, коју је благословио Његово Преосвештенство Епископ Диоклијски Игуман манастира Острог Г. Јован.